Síiskola

Érden

Szénégető utca 55

Hétvégén reggeltől

Hétköznap délután

+36 20 957 4738, +36 20 220 9158

Oktatók

Pásztor Gergely
vezető síoktató

A nevem Pásztor Gergely, 3*-os SMSZ síoktató. 20 éves síoktatói, 2x Magyar Oktató válogatottként (2007-Dél-Korea, 2011- Ausztria), számtalan oktatási tematikát megismerve, igyekszem a legjobbat adni minden tanulónak.

Kovács István
Síoktató

2*-os SMSZ oktatónk. Gyerekkora óta síelek. Gyermekkoromban síversenyző voltam.

Mészáros Emőke
Síoktató

1*-os SMSZ síoktatónk.

Gyermekkorom meghatározó környezete a természet volt. Télen, több sportág mellett a sízést helyeztem előtérbe, ami a mai napig domináns szerepet tölt be az Életemben. Testnevelőként, mozgásterapeutaként, egy csillagos síoktatóként a gyermekek és felnőttek rendszeres mozgatását napi szinten végrehajtom. A Síiskolában leginkább gyermekek oktatását vállalom, de felnőtteket is szívesen beavatok a sítudás rejtelmeibe.

Czifra Katalin
Síoktató

3*-os SMSZ oktatónk.
Síoktató és testnevelő tanár vagyok. Olimpikonként, válogatott sífutó és biatlonosként nyergeltem át az alpesi síelésre. A kezdetek óta vagyok a Bigfoot síiskola oktatója, és 3 leánygyermek boldog édesanyja. 
Kati első sorban a felnőttekkel foglalkozik, de bárkit megtanít síelni ellenállhatatlan energiájával.

Ruby Zita
Síoktató

Apukám is síoktató, így már pelenkás koromban kezdtem megismerkedni a síeléssel. A tanítási vágy és a gyerekekkel való foglalkozás már régóta megvan bennem, így nagy öröm volt számomra, hogy 2016. évi SMSZ vizsgatáborán kitűnő eredménnyel szereztem meg síoktatói képzettségemet. Mosollyal és lendülettel szeretném átadni tudásomat, hogy mások is átélhessék a síelés élményét.